kapy

VARAA KOKOUSTILAT ALIASTA MUSTIKKAMAALLA!

Tarjoamme kokouskäyttöön kaikkia tilojamme. Varaa omalle ryhmällesi sopivat kokoustilat meiltä. Merellinen ja luonnonläheinen Mustikkamaa tarjoaa upean, rauhallisen ympäristön pitää kokouksesi kaukana arkihulinasta. Meille on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla saapuville. Lähistöllä on runsaasti parkkipaikkoja. Ja sijaitsemme kuitenkin vain kivenheiton päässä keskustasta, joten meille on helppo tulla.

ALIAN KOKOUSTILAT

Pehtoorin kerroksessa maisema avautuu kolmeen ilmansuuntaan ja antaa ajatuksille rauhan muusta maailmasta eristyksissä. Kerrokseen mahtuu pitkissä pöydissä maksimissaan 50 henkilöä.

Emännän verannalla sopii kokoustamaan 20 henkilöä yhden pöydän ääreen.

Isännän verannalle sopii pöytämuodoista riippuen 35-70 henkilöä saman pöydän ääreen.

Tutustu kuviin tiloistamme galleriassamme.

Kaikissa kokoustiloissamme on käytössä datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet. Kokouspaketeistamme voit valita joko koko päivän, puolen päivän tai vain kahvitarjoilulla olevan kokouspaketin.

Räätälöimme myös pyynnöstä kulloiseenkin tilaisuuteen parhaiten sopivia vaihtoehtoja, iltapäiväkahvit voi sään salliessa nauttia vaikkapa ulkona. Ja kaunis Mustikkamaa on luonnollisesti loistopaikka käydä myös happihyppelyllä ulkona kesken kokouspäivän

Emme peri erillistä tilavuokraa koko- ja puolen päivän kokouspaketeista. Kerro varausta tehdessäsi myös kokoustekniikan tarve. Langaton nettiyhteytemme on kokousvieraittemme käytössä.

Kysy kokouspaketteja myynnistämme sähköpostilla info@alia.fi, puhelimitse 050 431 9999 tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muista jättää myös puhelinnumerosi.