kapy

JÄRJESTÄ JUHLAT TAI TILAISUUTESI ALIASSA!

HÄÄJUHLAT, KARONKKA, MERKKIPÄIVÄT TAI YRITYSTILAISUUDET

 
Aina on hyvä syy järjestää juhlat! Aliassa järjestät sujuvasti ikimuistoiset häät, karonkat, syntymäpäiväjuhlat sekä henkilöstö- ja yritystilaisuudet.

Hyvä ruoka ja huvilan tunnelmalliset tilat Mustikkamaan merenrantamaisemassa luovat upeat puitteet kokousten ja juhlien  järjestämiselle vain kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Alian tilat soveltuvat niin pieniin kuin isoihinkin tilaisuuksiin ja Juhlamenusta valitset helposti herkulliset tarjottavat tilaisuuteesi.

Kokemuksemme erilaisista tilaisuuksista auttaa sinua onnistumaan järjestelyissä alusta loppuun saakka. Yhdessä voimme räätälöidä tilaisuutesi järjestelyt niiden luonteen ja tarpeidesi mukaan vieraat huomioiden. Autamme sinua suunnittelemaan parhaan kokonaisuuden ja toteuttamaan sen; tilaisuuden, joka ei unohdu!

Tarkemmat tiedot tiloistamme.
Tutustu kuviin galleriassamme.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 
Alialla on yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme järjestää tilaisuuteesi valokuvauksen, kuljetukset, kukka-asetelmat ja muut haluamasi lisätoiminnot. Kerrothan näistä yhteydenottolomakkeessa

MUSTIKKAMAAN TARJOAMAT MAHDOLLISUUDET

 
Voit yhdistää tilaisuuteesi Aliassa myös muita aktiviteettejä Mustikkamaalla. Mahdollisuuksia tarjoavat Seikkailupuisto Korkee, tennis-, kori- ja jalkapallokentät, ulkoilureittejä, uimaranta ja kesäteatteri.

Tarjouspyynnöt ja kyselyt alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla info@alia.fi tai puhelimitse 050-4319999. Myyntimme tavoitat varmimmin arkisin ti-pe 10-14, pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi tilaisuus!