kapy

HÄÄT, KARONKKA, MERKKIPÄIVÄT TAI YRITYSTILAISUUDET – JÄRJESTÄ JUHLASI ALIASSA!

Aliassa voi järjestää juhlia vuoden ympäri. Tilamme soveltuvat niin pieniin kuin isoihinkin juhliin. Salonki, Emännän ja Isännän verannat muodostavat loistavan kokonaisuuden häiden viettoon. Emännän veranta tai Isännän veranta antavat mahdollisuuden juhlia omassa rauhassa. Pehtoorin kerroksessa juhlit miltei salaa muulta maailmalta ikkunoiden näkymien antaessa kolmeen aurinkoiseen ilmansuuntaan. Vieraat voit vastaanottaa pääsisäänkäynnin tai metsän puolelta.

Viikonloppuisin toivotamme kaikki tervetulleiksi lauantai- tai sunnuntaibrunssille. Brunssi on avoinna klo 11.00-15.00.  Suosittelemme pöytävarausta ja isommat ryhmät info@alia.fi, tai 050-4319999.

Lapsivieraillemme katamme ison kankaisen ruokaliinan ja syöttötuoleja ravintolassa on runsaasti. Otamme mielellämme lasten toiveita vastaan jo ennakkoon.

Aliassa on piano, mutta oman musiikin, orkesterin ja soittajien tuominen on aina  tervetullutta. Vanhan puutalon kaunis akustiikka suosii elävää musiikkia.

Tarjouspyynnöt ja kyselyt alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Myyntimme palvelee arkisin ti-pe 10-14, pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun näköisesi juhlat!